Indkøb og opladning af EL bil

Begge dele er muligt i Voerså hos "Min købmand"

Tjek åbningstider her:

Min Købmand Voerså

 

Kanotur på Voer å eller ved stranden.

Du kan leje kanoer i Voerså eller hos FDF's kanocenter Nord i Dronninglund. Her kan du selv hente op til 20 kanoer med 10 stk på 2 trailere.

På kanocenterets side kan du få gode ideer til sejlads på Voer å og andre åer i Vendsyssel.

Du kan også sejle kano langs stranden; men her kræves meget erfaring og kontrol med vejr og vind. Gør det ALDRIG i fralandsvind!

Sæby

Sæby er en hyggelig by med havn og butikker. Der er ca. 8 km at gå langs stranden. Se mere på Sæby turistbureau.

Strand, fugle, fisk og sæler

Er du til strand og natur-tur, så gå sydpå fra Klitten langs stranden. Efter ca 3 km kommer du til Stensnæs, der er et rev/sandbanke der går langt ud i havet. Her ses ofte sæler og der er mange fugle. Området er et fuglebeskyttelsesområde/vildtreservat.

Det er iøvrigt muligt at fange fladfisk  direkte fra stranden ud for lejrene, hvis man medbringer fiskeudstyr til det.

Friluftstur

Er du til Skovtur og overnatning i shelter, så gå nogle få km nord på til Professorens plantage. Her er bålplads og shelter med mulighed for at overnatte. Vær opmærksom på at det er en populær plads, så man kan ikke altid være sikker på at der er plads.

Se mere her

Lille Vildmose-centeret ved Dokkedal

Lille Vildmose-centeret er absolut et besøg værd.

Her kan du opleve højmosen, som er enenestående naturform der er bevaret her. I naturen kan du møde havørn og kongeørn fra fugletårnene der er  kødædende planter og også elge og vildsvinlever her i vildmosen.

På centeret er der en meget pædagogisk udstilling, og naturvejledere der kan fortælle hvad der sker. se hjemmesiden for nøjagtigere program

https://lillevildmose.dk/